Blogia
ESQUERRA UNIDA DEL PAÍS VALENCIÀ. Col·lectiu local de Picanya

El PSPV-PSOE de Picanya tarda sis mesos en contestar el PP.

M’he quedat a quadres llegint la improvisada reacció del PSPV-PSOE de Picanya amb un full contra una altre del PP que acusava el primer de la nefasta gestió del cas CIS. Que no tenien arguments per a contestar-los? doncs es veu que no. El PSPV-PSOE torna a fer el ridícul amb els comunicats. Primer trau un comunicat sobre el CIS després que tothom ens havíem assabentat pels mitjans de comunicació, amb l’agreujant d’utilitzar la careta de l’Equip de Govern i els recursos de l’Ajuntament. I ara contesten contra un full que el PP va traure en la campanya de les europees. A veure si els Reis Mags els porten un calendari per a no fer tard.

4 comentarios

EU Picanya -

Hola de nou, Vicent. I que tingues un bon 2010. Veig que per a tu s'ha convertit en una obsessió obtindre una explicació detallada de la posició d'EU-Picanya respecte al tema del CIS. El PSOE diu que no es podia ficar en el lloc un s'hi deia perquè estava destinat a altres projectes. Però no diu si està a favor o en contra. I tu et dones per satisfet. Iniciativa diu que si és un tema sensible per a la població, que si cal consensuar postures... però tampoc diu si està a favor o en contra. I tu ho dones per ben explicat. Potser hàgem de demanar-los explicacions tothom per e-mail. Em fa la sensació que a tu no t'interessa la postura d'EU Picanya malgrat ser el partit de Picanya que més clarament s'hi ha posicionat.
Salut.

Vicent -

El PSOE i PP ja han dit que estaven en contra, Iniciativa del País Valencià m'ha contestat directament per e-mail(també els ho he preguntat) i en la seua revista informativa també, sense tanta concreció ho han explicat.
Jo ara li pregunte a EUPV.
Per què dius que l'ubicació no era idònia?

EU Picanya -

Hola Vicent,
"Altres" grups amb representació al consistori encara no s'han pronunciat al respecte. A veure si ho fan ben aviat. Efectivament és un assumpte delicat per als partits polítics. Si et posiciones a favor, et fiques en contra de gran part de la població, fins i tot en contra dels teus simpatitzants, perquè és un tema molt sensible. Posicionar-te en contra és conservador, i no està bé per un partit progressista, que defén una política penitenciària progressista, on entraria la construcció dels CIS. Nosaltres ens hauríem oposat perquè la ubicació que es proposava no era la idònia. No per altres raons o per fòbies. Espere, Vicent, que exigisques també altres formacions a què s'hi pronuncien. De totes maneres, si em donen a triar entre un PAI que tots sabem a qui beneficia, o un CIS, doncs....

Vicent -

I vosaltres que haguereu fetamb el CIS,d'haver governat Picanya?